Trevlig tur med Laponia!

Igår åkte vi en tur till Brändöskär med Laponia, jag och David. Vi åt jättegod skärgårdsbuffé, fotograferade as-mycket både från båten och på ön (där det för övrigt var hur härligt kvällsväder som helst) sen åt vi världens godaste kladdkaka (jag har iaf inte ätit så god kladdkaka någonsin) och drack varsin kaffedrink. Tidigare på dagen åt jag den godaste räksalladen någonsin också, Åhléns café, weo! Så småningom lär vi väl lägga upp bilder på min respektive Davids fotosidor från denna kvällstripp, fanns så mycket fint att fota!



   

David ser ut som en turist, en fransk...(en gubbe frågade honom på engelska ifall han var från Frankrike då vi alla visste att det var någon fransos på båten, haha!)



Vårt största bestyr hemma just nu är att få katterna att gå på toaletten, helst får de spola efter sig också men det får vi lära dem sen! Vi har ju då en Litter Twitter. (läs om det i tidigare inlägg) Vi har precis bytt till den orangea träningsdisken med ett litet hål i! Chevelle har varit grymt duktig och bajsat och kissat rakt ner på rätt sätt, utan att gräva i kattsanden runt om. Det är bara att spola ner! :D Vi dansade en glädjedans igår efter vår båttur då Chevelle pissade! Weo!



Men Chevelle kan vara vacker också, David har fotograferat;


RSS 2.0