Underbara sommar

Åååååå vad härligt att man fått vara med om några riktigt varma, sköna sommardagar!!!

Bytte bort att jobba på torsdagen så att jag kunde hänga med syrrorna, David och syskonbarnen på Arons, jag var först i poolen och Emma som tjatat på mig och ville bada, var sist i ;) Fast hon badade iofs längst av oss alla :)

Gick på stan på eftermiddagen med Josefin. Jag hittade en BYXDRESS. Jag har varit en aning anti dessa plagg, men jag prövade och insåg att jag bara "Måste ha den". Bild kommer säkert sen, låter värre än vad det är!

Sedan tog vi (jag å David) vår "Son of Hibachi" till Trolltjärn för att grilla burgare med Josefin. Fick besök av en söt bad-anka också :)







Fredag vilade vi våra solbrända kroppar på jobbet. Jag och David bjöd på fikat denna fredag och det uppskattades väldans mycket av dem alla, roligt! Vi bjöd på glass och ananaspaj samt banan/chokladkaka för de som hellre ville ha det. Lollo ville till och med ha mitt hemliga recept på banankakan ;)

Lördag förmiddag begav jag mig (medans David slavade på jobbet) till Lulsundet. Var grymt varmt så jag hoppade i och badade och simmade. Så JÄKLA SKÖNT det var! Trodde att det skulle vara kallt i vattnet men icket! Grillade flintastek till middag och hade filmmys sen.

Idag har vi också haft en strålande dag! Åkte inlines till macken och köpte go-juicen och satte oss i Mjölkuddsrondellen som sist, mys! (TILLS DEN STORA SVARTA SPINDELN SPRANG PÅ MIN HAND, då åkte vi hem illa kvickt hehe) 
Sen skulle vi ta en annan väg hem. Fy fan. Min kondition är sämst. David fick putta mig stundvis på inlinesen, haha! Så illa, så illa. Men vi tog oss hem tillslut i alla fall!


Sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, men David hade en idé om att åka ut till Lulviken, till havet och grilla! Så vi gjorde folieknyten med massa grönsaker som vi skulle grilla och köpte en färdigmarinerad fläskfilé och tog med vår "Son of Hibachi".
Det var hur fint och mysigt som helst, jättegod mat och det blev en del fina foton där också!

  
   
Bilden på fotspåren och på mig har David fotograferat :)

Kan meddela att vi får hem en Canon 1000D som pris för bästa hamburgerbild! YEY! Nu kan David också fotografera utan att behöva låna min kamera!!!

Tjejerna busar på som normalt typ... väcker oss på morgonen och ska vara med hela tiden. Plockar våra kylskåpsmagneter och välter kryddburkar och blomkrukor. De har fått börja gå på deras "Litter Kwitter-låda" nu också :D Så om några månader så använder de förhoppningsvis toaletten! Precis nyss fångade de en harskrank (koggamoyj på pitemål)




Nåväl, nu är helgen slut, jobb i morgon... sov gott!


Midsommar!

Hade en trevlig midsommarafton i Norrfjärden hos Erik och Linnéa, väldigt bra tillställning ska ni veta! Roliga lekar och väldigt go' mat! Var ju kanon med myggmedlet som ni satte ut, men det slutade trots allt med att jag har över 30 (!!!) myggbett på mina BEN. Så går det om man har klänning och tunna nylonstrumpisar. Fan för dom!

David hade inte blivit biten en enda gång tror jag. Vaknade i natt och kliade som ett psyk, David hade lite tigerbalsam som lindrade lite i alla fall. Sen igår, då tvingade jag mig själv att testa på hur det känns att epilera benen (man rycker bort hårrötterna i stället för att raka). Det gjorde som ganska ont. Gav upp ett x antal gånger men jag kämpade mig vidare och lyckades göra på båda benen!
Dock ser ju benen ändå för jävliga ut pga av betten.
Drömde inatt, att en björn - som sen blev typ ett monster jagade mig - och jag drog fram EPILATORN och hotade den med! HAHA. Sa att om du inte passar dig rycker jag håren på dina stortår! Fatta äcklig dröm :)

Har slappat igår och idag, åt plättar till frukost som David gjorde, väldigt goda och nyttiga dessutom! Gjorde på grahams och sånt :)

Ska grilla hemmagjorda hamburgare senare också under tiden vi tvättar... Yey!
Jaja, ledig i morrn! Skööööönt.

Puss


Caprice jagar muspekaren...



Tokig katt :)

De har hittat på en del hyss nu sedan jag började jobba och de får vara själva i 12 timmar, helt uttråkade är de när vi kommer hem och vill busa och springer runt och jamar. De hade vält ett vattenglas med vatten i sovrummet, gnagt på en tvättsvamp och härjat runt... Chevelle hoppade från tv:n UPP på dörrkarmen idag, hon fick bra utsikt över Bruno och Benke, haha!

Jasi, jobbet kom jag fort in i, igen... gick typ på 2 röda så var allt (nästan) som förra sommaren och i julas.
David hade valt ut ett så gott recept som vi gjorde idag, sparrissås med pasta. Med grädde, vitt matlagningsvin, sparris, bacon (som vi satte dit så det inte blev helt vegetariskt) och lite annat gööött.

Vi har beställt en Litter-Kwitter - hehe, en fånig tv-shop grej kan man tro, men jag tror stenhårt på denna grej! Vi ska kämpa för att våra katter ska kunna gå och bajsa och kissa på toaletten som vanligt "folk" ;) Kolla in, det verkar funka!
http://www.youtube.com/watch?v=ut7gm2tFqWY

Men nu är vi trötta och borde sova om man ska orka med två dagar till innan midsommar! Har även bestämt hur vi ska vara lediga inför vår Coldplaykonsert vi ska se!!! (Förlåt David m.fl, jag har jobbat två dagar och klagar redan, hehe)

Kram! /Evelin

Vi vann darling!

Yey! Tänk att våra hamburgare skulle ge en kamera värd 4.500 kr!

Jag stylade och David fotograferade en av våra goda, mumsiga hamburgare som vi gjorde. Vi deltog i en fototävling;
http://www.hamburger-sm.se/bild.aspx?pageIndex=1

Vårt bidrag;



Och nyligen ringde de från Max och sa att vi vunnit :) Vad roligt! Då har vi en kamera att fotografera med, då vi inte ids ta systemdigitalkameran! :D

Nu beter sig katterna som tokar, de springer runt och jagar varandra som psyk! Ska ta hand om mina pojkarna nu också, puh!

Puss på er!

Chevelle och Caprice

Igår hämtade vi hem de finaste kissemissarna från "Norrguld" som föder upp bengaler!
En bengalkatt (Chevelle) och en bengal/bondkatt (Caprice, hette tidigare Malkin), båda är honor.

Under hemresan var inte missarna nöjdast, en hel del jam. Väl hemma så hittade de fort sin plats. Chevelle hon klev i badkaret rätt fort - bengaler gillar vatten och dessa katter var inget undantag! De vill helst dricka rinnande vatten dessutom. De har inte riktigt kommit fram till vem av dem som ska bestämma i deras nya hem så det är en del spott och fräs, men man kan redan idag se att de är snällare mot varandra.


Caprice gillar vatten!


I natt fick jag gå upp och se varför Caprice var så olycklig... hon stod i badkaret, busade med duschdraperiet och attackerade avloppet i badkaret! Hon saknade bara vattnet som porlade, haha! Helt galet.
Jag och David blev också väckta av att Chevelle hoppar upp precis ovanför oss på sänggaveln!





Inte lättaste att fota!



Caprice

Chevelle
(Efter deras upptäcksfärd i lägenheten)

Idag har de varit hemma ensamma en stund och det ser ut som att det gick bra! Ingen Bruno eller Benke uppäten ;) Nu har de fått en ny leksak dessutom!

Dags för matlagning, hejss!

Chevelle...

... vackert namn på en vacker dam...



Blir vernissage idag på skolan vid 16 och efter det blir det middag med klassen!
Nu ska jag fortsätta se Prison Break, typ de allra sista avsnittet, helloooo :S Spännande eller vad?!

Puss!

RSS 2.0