Halloweenfest på STUK och rolig förfest!

Ja herregud vad kul att klä ut sig och se alla andra som gjort detsamma :) Foton finns på facebook, här är en försmaksbild. Förfesten var trevlig och det var riktigt kul på STUK! Mina tassar och svans HANDSYDDES och gjorde min outfit komplett! :)



Ikväll blir det slappt, ska spela ett 9-10 år gammalt dataspel som jag NÖTTE då jag var mindre, NOSTALGI! Ska även testa ett nytt spel med David, verkar coolt :)

Puss!

Ritat och målat då jag varit sjuk

Weo! Blev ju då förkyld IGEN. Det räckte inte med att ja redan varit förkyld, utan blev det igen efter sthlm, för en vecka sen. Rösten försvann nästan helt under helgen, kom tillbaka igår men jag är fortfarande hes. Ingen feber eller så, bara lite hostig och snorig. Skumt, hon på Lush hade haft likadant...! (Vi var där och köpte massa mysiga grejer, en massagetvål som luktade jättegott, en bra kräm, ett bra läppcerat och en badbomb!)

Fick även tid hos sjukgymnasten i morgon, då ska jag kolla upp en gammal snowboardskada (tror jag att det är) som har börjat spöka igen. Hade ont som fasen igår så nu jäklar!

Var ute och gick i skogen med familjen i lördags, fikade ute och vädret var kanon! Jag fotade typ 150 bilder där, jag kommer nog lägga upp några senare i ett annat inlägg :)




Har invigit min målarhörna i sovrummet också! Riktigt roligt att sitta och rita/måla där, med en kopp kaffe och lite musik och gärna med David som sällskap :)




Ritade av David från mitt favoritfotografi på honom...


...blev inte lika bra som originalet men det var kul att öva, är ju ingen stjärna på att tecka över huvud taget.


Har även prövat måla med akryl, här ritade jag av en tjej från en tidning bara. Blev ganska nöjd med skuggningarna, annars ser hon smått tokig ut!






Dessa figurer har jag dock inte ritat själv, hittade dem någonstans... roliga? :D


Ska fortsätta att söka Related Work till min artikel, ska göra en studie där jag jämför två olika dataspel... blir nog bra! Blir ren-köttbullar med nån spec-krydda med rostade morötter till middag, mums!

GREENDAY <3

Ja herregud. Nu har jag fått se GREEN DAY i år också! Fy himlarns vad bra dom var, väcker minnen - ja nånting! Minns då ja köpte deras International hits-skiva i Bulgarien och låg och lyssnade tillsammans med Anna och Emelie :)

Ett fullsatt Globen, vi (jag, systerdottern, hennes kompis, syrran och kompisens mamma) och ca 13.495 andra, sjöng och skrek hejvilt, Wehoo! Fast energin kunde varit bättre runt om oss, en del går ju dit bara för att "ha sett dom", de är inga trogna fans, vilket kan dra ner på stämningen - men vi lät inte det påverka oss - det var ju asgrymt att se och höra dem! :D


Innan konserten!


Syrro och jag


Redo som bara den!

Minority! Så jävla röj. Som Fridas kompis sa; "Man kan inte förklara hur en konsert var." HUR BRA DEN VAR. Vilken känsla, vilket röj, 13.500 människor som samlats för att röja till Green Day.
http://www.youtube.com/watch?v=h3StzwplVLg

Inte vi som filmat, vi satt gode högt upp till vänster :) Men nog har vi lite filmer också, visst Frida? ;)

Idag hade vi LTU-dagen också, jag, Olle och två från Mediedesign 2. Det gick fint och det var kul att träffa gymnasieelever och hjälpa dem med att göra T-shirt tryck! :) Vart intensivt med folk där ett tag, succé!

Nu ska jag spela Risen , ett nytt dataspel, riktigt nice! (Och apportera Chevelle samtidigt, hon är helt galen...)
http://www.youtube.com/watch?v=9IFsIXGi9i4

Kram på er!

I morgon bär det av till Sthlm igen!

Denna gång är det också konsert på G. Ska se Green Day med storasyster och systerdotter Frida, ska bli himla skoj! Vi ska hitta på nåt annat också, gå på stan, äta god mat och så vidare :) Blir väl lite fotografier därifrån också.



GLOBEN 2009!

Förra helgen var det trevlig personalfest på Ebbenjarka med 5-kamp (bland annat lerduve-skytte och tipsrunda), jättegod mat och badtunna, bastu och... dopp i sjön. Så djuriskt kallt och så osmart eftersom jag var förkyld. Men uppfriskande var det! Vi dansade och hade charader, hade spritprovning - Absinth och mousserande vodka. Det var intressant! Absinthen var bra mot förkylning verkade det som, uppfriskande liksom. Sen hade vi ett gott dessertvin till den goda... mumsiga... jag minns inte vad det heter.


Fin utsikt från restaurangens fönster och kallt vatten i sjön...

Förra fredagen åkte vi också ner till Umeå och David opererade sina ögon, så nu ser han prima utan linser! :D Jag passade på att träffa Lena också, trevligt trevligt :)

I onsdags firade vi 1 år lite smått med god mat och lyxdrink (alkoholfri). Den var så grymt god.

Hot mint dream

1 dl mjölk
½ dl starkt kaffe
1 ½ msk oboy dark
2 rutor hackad mintchoklad
2 msk grädde

Värm mjölken,kaffet och chokladen i en kastrull, vispa hela tiden.
Häll upp i ett glas och toppa med grädde. Pudra över med oboypulver.
Färdig att servera.

Fick denna länk av en kille som skulle kunna göra en sådan här grej;
Galet bröllop

Nu måste jag göra något vettigt, typ som att PACKA eller PLUGGA. Ojoj.
Ha det fint allihopa. Kram kram!

RSS 2.0