Trevlig Valborgs!

Hoppas alla får en bra kväll, själv ska jag till Piteå, grilla och sen fest... Eventuellt Kåren, skulle vara roligt för en gångs skull! Kanske vi ses Cicci!

Nu äre såhär jag ser ut, med ny färg alltså :)




Ska gå å hjälpa David med disken och sen bär det av mot Piteåååå!
Kram!

Ny frisyr och filmen är ute på YOUTUBE!

Nu har jag varit hos frissan, det blev nr. 3 som vi utgick ifrån :) Hon hjälpte mig att välja en bra toning också som jag ska sätta i håret sen... kanske att David får agera frisör och hjälpa mig! Färgerna jag har nu ser ju gräsliga ut till den här frisyren, så jag måste göra det IDAG.



Nu har även dansfilmen släppts på Youtube! Där jag och ca 100 andra dansade för att hylla Dansens dag som är idag.
Spana in den här: http://www.youtube.com/watch?v=lFNQbTxv09Q

(Jag syns i början då jag kramar min kompis men inte då jag dansar... eller ja, jag står till höger typ bakom en pelare vid bibliotekets ingång)

Reportaget som 24 Norrbotten gjorde;
http://www.nsd.se/video/DisplayVideo.aspx?id=4594102&autoplay=true&keepThis=true&TB_iframe=true&height=360&width=480

Och reportage som NSD skrev:
http://www.nsd.se/kultur/artikel.aspx?ArticleId=4595427

Nu ska jag käka lunch och plugga! /Ewe

Hur ska jag klippa mig?

I morgon kl 10 ska jag klippa mig, men jag vet inte hur! Har ju ganska kort hår så går ju inte göra så mycket... Hittade några fina som jag tyckte om, skriv gärna kommentarer om vilken ni tror att JAG skulle passa i. (Försök tänk bort dom snygga modellerna och hårfärgerna som de har, tänk frisyr)



Personligen gillar jag nog trean bäst, kanske... jag vet inte :O

Väntar med spänning på Youtube-filmen dessutom, för i morgon är det dansens daaaaaag!
Såg Max Payne idag, rätt okej faktiskt, minns då jag satt hemma och spelade igenom spelen, de var faktiskt lite läskiga, men "roliga" att spela.

Pratade med chefen idag också, var inga problem att få jobba i sommar. Skönt. Då är ju det problemet ur världen i alla fall!

På skolan idag träffade vi Arne Heine, en legendarisk typograf som lärde oss en del nyttiga saker som man bör veta som formgivare. Väldigt rolig gubbe de där, han har varit med i svängarna sen urminnes tider!

Nu ska jag spela lite och kanske ta tag i plugg.
Puss, glöm inte hjälpa mig med vilken frilla jag ska ha :O Ska färga det själv, så kom gärna med färgförslag också ;)

Shoppingfynd

Nu har jag shoppat loss inför sommaren! Jag har tidigare i år rensat min garderob - och det rejält. Har tänkt lägga upp en massa kläder på tradera men det har aldrig blivit av dock, kanske någon som vill ha nått av detta? Har fler bilder, som jag kan lägga upp sen :) Kläderna säljs för liten peng.

En HM klänning, i något konstmaterial, tajt och snygg :)
Även detta en H&M skjorta, från Divided...En kavaj som jag beställde från H&M, söt, men inte min färg :/


Sen till mina shoppingfynd!!! Här är tre grejer jag shoppade idag, laddar upp resten sen ;)

Köpte en partyklänning som man kan ha året runt från Gina Tricot, och även en blå kjol som jag spanat på tidigare. Underbara!!! Sen köpte jag en till kjol på Monki som jag drömt om länge.

Köpte en partyklänning som man kan ha året runt från Gina Tricot, och även en blå kjol som jag spanat på tidigare. Underbara!!! Sen köpte jag en till kjol på Monki som jag drömt om länge.

Hittade också denna supersöta kjol och fina sommarklänning på H&M, samt en vanlig svart ballerinatop, och JA, jag gillar färg ;)


  


Puss så länge, ska äta med David nu då han kommer hem!

1:a inlägget! Om dans :)

Min vän Annette har velat att jag också ska börja blogga och jag har väl funderat på det själv rätt länge, men vad ska man skriva om? Nåväl, jag tänker ge detta ett försök :)

Idag har jag och ca 100 andra amatörer/dansare kört en Flashmob i Kulturens Hus i Luleå. HUR ROLIGT SOM HELST! Tack DansiNord! Vi har under förra veckan lärt oss en enklare koreografi. Själva grejen är att dansen och glädjen ska sprida sig i rummet, vilket jag tror den gjorde rejält! Vår koreograf inledde alltihop med att han börjar i mitten av Kulturens Hus, allt fler och fler börjar dansa och tillsist så dansar ALLA (som medverkar) och allt "vanligt folk" som är där blir förvånade och omringade av alla oss dansare. Hur roligt som helst!!!

Inspirerat av:
http://www.youtube.com/watch?v=mUZrrbgCdYc


Detta filmades inför den Internationella Dansdagen som är på onsdag, då filmen släpps på youtube. Finns även ett reportage på:
http://www.24norrbotten.se/tv/
Välj reportaget till höger! Kulturens hus nånting...

Jag kommer även dansa på dansens dag (onsdag) på Lillan för de som vill komma och kika!
Påminner även om vår dansshow Numbers den 21 maj, på Kristihimmelfärdsdag! (hoppas datumet är rätt) Biljetter bokas på Ticnet.se.

Nu ska jag pröva lite kläder jag shoppat idag, kanske laddar upp foton senare!
Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0