Helgen, fest och fiske!

Helgen var kanontrevlig! Vi började den med afterwork med syrran och hennes man. Vi käkade Bacon QUEEN resp. KING burger på Bishops och tog några öl. Sen spela/sjöng vi lite Guitarhero world tour och såg tv. Samt klämde vi i oss hallonmuffins som jag gjort under fredagen med frosting som höjer en till skyarna!

Lördag var jag på fest hos Jo Do här på Docent, mycket trevlig fest och trevligt folk! Var roligt att dansa loss på STUK också, men fötterna värkte då man kom hem.

Vi hade ställt klockan ganska tidigt ifall det skulle bli fint väder för fiske. Det blev det och vi åkte till Lillpite för att sen åka vidare till Sönnersttjärn med mappa och pappa! Vi grillade korv till lunch och fikade massa go'fika samt grillade hamburgare till middag för att avsluta med äkta skogs-kaffe i solnedgången!


Sönnersttjärn


Största fångsten, 1,7 kg regnbåge på Davids spö med det berömda "röd-olle-draget".


Jag drar upp en regnbåge och pappa hjälper till med håven!


Pappa får sista fisken innan vi åkte hem i skymningen.


All vår fångst, sammanlagt fick vi 11 regnbågar! Gooo'middag på G!


Just nu håller vi på med att göra köttsoppa! Fick renkött av Agnetha, väldigt snällt! I köttsoppan är det då Arvidsjaurs-ren, lillpite-potatis, -morötter, -lök samt lite övriga rotfruktsgrönsaker å grejs :D

Nåjaaa, ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0